Zdanenie pri prevode nehnuteľností darovacou zmluvou - Mäsiarová, Terézia
Povinnosti darovateľa a obdarovaného po zápise do katastra nehnuteľností. Vyplnenie daňového priznania k dani z darovania. Údaje o daňovníkovi. Určenie daňovej povinnosti. Výpočet dane. Rozdelenie nehnuteľnosti. Oslobodenie od dane. Termíny platenia.