Zmluva o zamedzení dvojakého zdanenia s Poľskom
Úplné znenie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Poľskou republikou o zamedzení dvojakého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku. Zmluva bola podpísaná vo Varšave 18. augusta 1994 a nadobudla účinnosť 21. decembra 1995.