Úľavy z dane a použitie prepočítacích koeficientov pri dani z pozemkov a stavieb v obciach - Bubeníková, Irena
Daňové úľavy bez žiadosti daňovníka alebo s povinnosťou podať žiadosť. Prepočítací koeficient. Zníženie koeficienta. Vymedzenie pojmu jednotlivá časť obce.