Lotérie - jedna z najdynamickejších sfér podnikania - Holčíková, A.
Zákon č. 194/1990 Zb. o lotériách a iných podobných hrách umožňuje vykonávať tieto hry aj iným ako štátnym organizáciám. Funkcia daňových úradov ako štátneho dozoru nad lotériami. Počet firiem a prevádzok prevádzkujúcich lotérie a podobné hry a vývoj tržieb pri jednotlivých druhoch hier v r. 1993-1995. Problémy pri aplikácii práva.