Podnikateľské financie - Kolenka, I.
Z obsahu prílohy: Teória a prax. Princípy analýzy cenných papierov. Klasický daňový systém. Finančné informácie v Internete. Determinanty zdravia firmy. Audítor a účtovná závierka. Kódex účtovného práva. Príprava investičných projektov. Pružnosť banky a bonita klienta. Klient si volí podmienky, teda banku.