Hedgingové produkty - minimalizácia rizika. 9 - Glasová, A.
Stručne o bariérových opciách, ktoré sa zaraďujú medzi tzv. exotické. Pri nižšej cene v porovnaní s opciami európskeho alebo amerického typu sú pomerne dobrou zábezpekou proti kurzovému riziku.