Hedgingové produkty - minimalizácia rizika. 10 - Glasová, A.
Posledná časť seriálu o zabezpečení voči pohybu výmenných devízových kurzov. Prispôsobenie produktu, ktorý v zahraničí používajú podnikateľské subjekty v rozličných modifikáciách, podmienkam domáceho devízového trhu - Tatra profit forward.