Niektoré princípy ochrany vkladov na Slovensku a v Európskej únii - Boroň, P.
Charakteristika zákona NR SR č. 118 z r. 1996 o ochrane vkladov. Aplikácia princípov smernice Európskeho parlamentu. Charakteristika ochrany vkladov na Slovensku a v západnej Európe.