Zákon o ochrane vkladov
Znenie zákona NR SR č. 118 z 20.3.1996 o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Ochrana vkladov fyzických osôb uložených v bankách a pobočkách zahraničných bánk a poskytovanie náhrad za tieto vklady, ak sa stanú nedostupnými.