Banky si budujú imidž najmä propagovaním produktov a služieb - Podstupka, M.
Charakteristika propagácie produktov a služieb niektorých bánk: Poľnobanka, a.s. Bratislava, Komerční banka, a.s. Bratislava, Ľudová banka, a. s. Bratislava, Istrobanka, a.s. Bratislava, Poštová banka, a.s. Bratislava a VÚB, a.s. Bratislava. Spontánna znalosť bánk a ich reklamy. Výdavky bánk na reklamu v médiách v r. 1994, 1995 a v januári - máji 1996.