Bližšie k európskemu štandardu - Franz, R.
Podpredseda predstavenstva a zástupca generálneho riaditeľa Tatra banky Rainer Franz hodnotí vývoj slovenského bankového trhu z pohľadu zahraničného experta. Rozvoj medzibankového trhu. Devízové kurzy a likvidita. Rozvoj sadzieb na peňažnom trhu. Tatra banka - prvá joint venture banka so zahraničnou účasťou.