Elektronická podoba komunikácie - Harvan, J.
Generálny riaditeľ divízie AIS Všeobecnej úverovej banky Ing. Jozef Harvan o automatizovanej podpore činností súvisiacich s poskytovaním služieb klientom a interných procesov v banke. Nové služby pre klientov.