Management kvality v bankovnictví. 1 - Schuster, L.
Pojem "kvalita" v bankových službách. Z rôznych definícií v súčasnosti dominuje orientácia na zákazníka. Bankový manažment kvality. Jeho podstatu charakterizuje trojfázový model: plánovanie kvality, riadenie kvality, overovanie kvality. (Pokračovanie v č. 8/96).