Personálna línia v popredí - Herzogová, Emília
Beseda s riaditeľmi štyroch pobočiek Všeobecnej úverovej banky o realizácii cieľov vytýčených na porade riaditeľov 40 pobočiek VÚB v Piešťanoch (znižovanie nákladovosti, zvyšovanie efektívnosti).