Porovnanie bánk podľa hlavných ukazovateľov - Kovalčík, J.
Najväčšie banky a pobočky zahraničných bánk v SR. Ekonomické ukazovatele bánk na Slovensku v r. 1993, 1994, 1995: bilančná suma, úvery klientom, kapitálové vybavenie, primárne zdroje, zisk, počet pracovníkov a obchodných miest.