Prax treba podoprieť zákonmi - Gabriel, J.
Prezident Všeobecnej úverovej banky Ján Gabriel analyzuje slovenský bankový sektor. Základné otázky: privatizácia, zhoršené štatistické výsledky za r. 1995, stav legislatívy a reštrukturalizácie najväčších slovenských bánk.