Produkty zaujímavé pre klientov - Klimová, I.
Generálna riaditeľka divízie bankových služieb Všeobecnej úverovej banky Ing. Iveta Klimová o základných úlohách úseku, ktorý riadi. Rozšírenie možností sporenia o rentové vklady pre obyvateľstvo. Nárast korunových vkladov na osobných účtoch.