Silný tromf - dobré meno v zahraničí - Gális, J.
Generálny riaditeľ divízie devízových vzťahov Všeobecnej úverovej banky Ing. Jozef Gális o doterajších výsledkoch a najbližších zámeroch. Devízové úvery najmä na proexportne orientované projekty. Informácie pre klientov o tuzemských a zahraničných firmách. Nepretržitý proces postupného zrýchľovania platobného styku so zahraničím.