Vyššia fáza vývoja - Szikhart, F.
Viceprezident Všeobecnej úverovej banky Ing. František Szikhart o firemnej kultúre a klientskej stratégii v cieľovom smerovaní VÚB. Prechod z produktovej orientácie na proklientskú. Menové nástroje v postupoch NBS. Legislatívne prostredie ako ťažiskový moment. Znaky firemnej kultúry v praxi.