Zreteľná požiadavka - intenzifikácia - Paulík, D.
Viceprezident Všeobecnej úverovej banky v Bratislave Ing. Dušan Paulík o výsledkoch a ďalších cieľoch VÚB. Úsilie o priaznivý pomer nákladov a výnosov. Postupné aplikovanie systému controllingu. Zvýšený počet klientov i účtov. Stabilita koruny v širších súvislostiach. Bankomaty - náhrada práce pokladníkov.