Zvýšenie finančnej istoty občanov - Pagáčová, Mária
Náležitosti a spôsob uplatnenia náhrady pri strate vkladov v banke. Odborníci z Ministerstva financií SR vysvetľujú niektoré ustanovenia zákona NR SR o ochrane bankových vkladov. Nárok na náhradu. Povinnosti bánk a vkladateľov. Zmena anonymných vkladov. Komparácia s právom Európskej únie. Účasť štátu.