Štruktúra aktív predurčuje tvorbu zisku komerčnej banky - Preisinger, Dušan
Analýza štruktúry výnosov aktív bánk v SR. Úroková výnosovosť hlavných zložiek aktív sa znižuje. Charakteristika čistej úrokovej marže v bankách SR. Postavenie úverov a vkladov v aktívach a zdrojoch bánk.