Štyri priority Všeobecnej úverovej banky - Szikhart, F.
Prezident Všeobecnej úverovej banky hodnotí na XVII. riadnom zhromaždení HNclubu slovenské bankovníctvo z pohľadu najväčšej slovenskej komerčnej banky. Hlavné zámery VÚB. Stratégia trvalej likvidity. Získavanie zdrojov. Návratnosť úverov.