200 let frankové měny - Půlpánová, S.
V r. 1995 sa naplnilo 200 rokov existencie frankovej menovej sústavy Francúzskej republiky. Základný prehľad jej celkovej monetárnej histórie až po vývoj po 2. svetovej vojne. Súčasná sústava francúzskeho obeživa.