Měnová politika a měnový vývoj v r. 1995
Menová politika ČNB zameraná na ďalší pokles inflácie. Zameniteľnosť českej meny. Prílev zahraničného kapitálu. Prijatie sprísňujúcich menových opatrení. Rast peňažnej zásoby. Vývoj peňažných agregátov. Úvery. Vývoj na finančnom trhu. Peňažný trh. Kapitálový trh. Medzibankový devízový trh.