Počet falzifikátov slovenských bankoviek rastie - Tokárová, L.
Falzifikáty slovenských korún a valút zadržané na území Slovenskej republiky r. 1995. Falzifikáty amerických dolárov a ostatných valút. Expertízy poškodených bankoviek. Spolupráca so zahraničím.