Talianska republika História a súčasnosť talianskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Talianskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny. Motívy talianskych bankoviek.