Vplyv inflácie na úspory. 2 Príloha - Sikela, R.
Vplyv inflácie na znehodnocovanie úspor. Výhoda kúpy nehnuteľností. Ochrana investora pred neočakávanou infláciou. Investície do obligácií. Druhy obligácií. Vzťah emitenta a majiteľa cenných papierov.