Aká je tvár českého kapitálového trhu? - Holík, V.
Súčasný stav českého kapitálového trhu. Záznam zo seminára o rozvoji kapitálového trhu konaného v Prahe, v máji 1996. Regulácia kapitálového trhu po schválenej novele zákona o cenných papieroch. Problémy českého kapitálového trhu.