Cap, floor, collar a jejich využití k řízení úrokového rizika - Dvořák, Petr
Cap, floor a collar - derivátové úrokové nástroje. Jedná sa o neštandardizované kontrakty obchodované na mimoburzových (OTC) trhoch. Vysvetlenie pojmov. Využitie a výhody cap, floor a collar.