Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Devízové trhy. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: zlato, striebro, farebné kovy, ropa a ropné produkty. Banka dát.