Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu (BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava), devízové trhy, peňažné trhy - obdobie 13.5. - 17.5 1996. Banky a poisťovne - Slovenská poisťovňa, a.s. Bratislava. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: zlato, striebro, ropa a ropné produkty. Databanka.