Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Devízové trhy. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: ropa a ropné produkty, zlato, poľnohospodárske komodity. Banka dát.