Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP. Banky a poisťovne. Peňažné trhy. Devízové trhy. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Komodity na svetových trhoch: ropa a ropné produkty. Banka dát.