Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP. Splnenie a zánik pohľadávok pri zmluvách o kúpe cenných papierov. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Devízové trhy. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Czech Top 100 1995. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, ropa a ropné produkty. Banka dát.