Hrobárom slovenského kapitálového trhu - štátna správa Príloha Hospodárskych novín - Lachkovič, R.
Vzťah kupónovej metódy privatizácie a kolektívneho investovania, súvislosti vývoja investičných spoločností a fondov s vývojom kapitálového trhu na Slovensku. Negácia fondov ako strategických investorov. Katastrofické dosahy novelizácie zákonov.