Investičné spoločnosti a fondy pracujú predovšetkým s dôverou drobných investorov - Suďa, P.
Séria článkov o stave slovenského kapitálového trhu. Vývoj kolektívneho investovania a kapitálového trhu na Slovensku. Súčasná stagnácia investičných spoločností a fondov. Ak sa nepodarí odpolitizovať kapitálový trh, jeho funkcie a význam budú upadať. Význam dynamiky finančných trhov pre hospodársky rozvoj. Funkcia Strediska cenných papierov. Objem privatizovaného majetku v SR podľa spôsobu privatizácie v r. 1992-1995. Vývoj výnosu národných kapitálových trhov v Česku, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku. Obraty hlavných svetových finančných trhov.