Liberální finanční trh - Štalmach, P.
Základné funkcie finančných trhov v ekonomickom systéme. Vplyv makroekonomických faktorov, mikroekonomických faktorov, trhových faktorov a inštitucionálneho usporiadania na fungovanie finančného trhu. Globálne investovanie na finančnom trhu. Liberálny finančný trh. Transformácia finančného trhu v ČR.