Na mimoburzovom trhu pokles priamych i anonymných obchodov Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Zhodnotenie apríla 1996 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Denný a mesačný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii. Anonymné obchody. Priame a registrované priame obchody. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii.