Pozor! Kapitálový trh Príloha
Vývoj kapitálového trhu na Slovensku. Zásahy do činnosti investičných fondov a reakcie investorov. Zneužívanie informácií. Interpretácia zákona a jej vplyv na činnosť investičných spoločností.