Problémy slovenského kapitálového trhu sa nezmenšujú Príloha Hospodárskych novín - Legéň, A.
Pretrvávajúce problémy slovenského kapitálového trhu. Vývoj cien bankových akcií, akcií spoločností chemického, papierenského a drevárskeho priemyslu, strojárskych, hutníckych a stavebných spoločností, akcie investičných fondov. Obchody s dlhopismi.