Transparentnosť je podmienkou konkurencie - Magula, J.
Kroky, ktoré pripravuje Ministerstvo financií SR na rozvoj finančného trhu na najbližšie obdobie. Rozvoj depozitných funkcií finančného systému. Pokračovanie legislatívneho procesu na rozvoj finančného trhu. Funkcie kapitálového trhu. Banky a banková sústava. Nové zákony.