Trh s kapitálovými informacemi - Soukup, Leoš
Význam kapitálových informácií pre ďalší rozvoj kapitálového trhu v Českej republike. Vznik a fungovanie informačných agentúr, ktoré poskytujú informácie o kapitálových trhoch. Pôsobenie týchto agentúr v ČR a popis informačných produktov, ktoré tieto agentúry poskytujú.