Trhový poriadok pre dlhopis FNM SR Príloha
Trhový poriadok pre dlhopisy FNM SR. Organizačné usporiadanie RM-Systému (RM-S). Zákazníci RM-S. Registrácia zákazníkov. Základné práva a povinnosti zákazníkov RM-S. Cenné papiere na trhu RM-S. Vymedzenie základného pojmu spojeného s poskytovaním služieb RM-S. Obchodný list a iné spôsoby podávania pokynov. Predobchodná validácia pokynov a jej dôsledky. Pokyny na poskytovanie služieb RM-S. Špeciálne pokyny. Osobitné prípady pokynov. Ceny služieb RM-S.