Verejné prísľuby zatiaľ nenapĺňajú zámer zákonodarcu - Šebeňová, Alena
Nadobúdanie verejne obchodovateľných akcií jedného emitenta podľa novely zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Náležitosti verejného prísľubu. Postup pri realizácii verejného prísľubu zabezpečenej Burzou cenných papierov v Bratislave alebo RM-Systémom Slovakia.