Verejný prísľub s otáznikmi - Huttová, Darina
Námestníčka RM-Systému Slovakia Darina Huttová a člen obchodnej divízie Burzy cenných papierov v Bratislave Gabriel Hinzeller o forme plnenia oznamovacej a ponukovej povinnosti, ktorá vyplýva z novely zákona o cenných papieroch od 15. 8. 1996.