Vývoj ratingového hodnotenia Slovenskej republiky za uplynulé obdobie - Wallová, Z.
Význam a základné kvalitatívne znaky ratingového procesu. Prístup ratingových agentúr (Moody's Investors Service, Standard and Poor's Corporation, The Japan Bond Research Institute) k úverovej analýze nezávislých štátov. Vývoj ratingového ohodnotenia SR za obdobie 1994-1996. Porovnanie ratingových ohodnotení vybraných krajín so zameraním na štáty Višegrádskej skupiny.