Vývoj základných kovov v apríli na Londýnskej burze kovov - Zoller, Alexander
Vývoj obchodov s vybratými kovmi (meď, hliník, zinok, olovo, nikel, cín) na Londýnskej burze kovov v apríli 1996. Informácie o dianí u najvýznamnejších producentov na pomoc slovenským obchodníkom a výrobcom pri orientácii na svetových trhoch.