Zaujal najmä originálny presun balíka akcií Slovenskej poisťovne - Krúpa, P.
Zhodnotenie júla 1996 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Mesačný a denný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii v r. 1996 a v júni 1996. Anonymné obchody. Priame a registrované priame obchody. 50 najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii.