Možnosti krátkodobého financování vývozu - Švábenská, J.
Exportné predfinancovanie na základe dokumentárneho akreditívu. Krátkodobý úver na základe poistky EGAP (Exportná garančná a poisťovacia spoločnosť). Krátkodobý vývozný odberateľský úver. Poskytovanie pomoci exportérom.